Badrum och våtrum

Badrumsrenovering

Vill du renovera ditt badrum?

Badrummet är ett av de viktigaste och mest använda platser i hemmet, så det ska du satsa på!

Vi utför renoveringen efter er vision oberoende stil eller om projektet är stort eller litet. Färdigställt precis som ni önskat er, redo att användas. Noggrann planering, högkvalitativt grundarbete och rätt gjord våtrumsisolering samt snygg kakelsättning och omsorgsfull finish garanterar en härlig upplevelse av ditt badrum i många år framöver!

Ofta kan man bygga om eller tillföra moderna förbättringar i befintliga utrymmen, som tillexempel golvvärme eller nya duschblandare och kranar.

Vi tar hand om allt från början till slut. Nöjda kunder är en hjärtesak för oss.

Utöver den höga kvaliteten så satsar vi även på hög kundservice. Oss når du alltid enkelt. Prissättningen är tydlig, så våra kunder slipper onödiga extrakostnader. Vi utför din badrumsrenovering professionellt och noggrant från början till slut. Vi utför kontinuerliga kvalitetskontroller på alla våra byggprojekt.


Kontakta oss för offert

Här nedan kan du fylla i offertförfrågan

För att kunna lämna en slutgiltig offert för badrumssanering krävs det oftast ett besök på platsen eller åtminstone tillräckligt med information om renoveringens omfattning, för att vi kan lämna det.

* Berätta fritt om måtten på de ytor som ska renoveras, dina önskemål gällande renoveringen, tidsplanen och andra tänkbara åtgärder.

** För byggnader eller ytor uppförda före 1994 ska en asbestundersökning utföras innan rivningsarbeten kan utföras. Vi kan i vårt erbjudande inkludera nödvändig asbestkartläggning innan arbetet påbörjas.

*** Vänligen ange eventuella materialval, om golvvärmen ska förnyas, om inredningen ska ingå i offerten etc. För beläggningsmaterial kommer vi alltid att ta med material i offerten enligt pris per kvadratmeter. Till exempel kan storleken eller formen på plattorna påverka priset på offerten.

**** Du kan bifoga foton av utrymmen, en planlösning eller andra skisser som bilagor.

***** Informationen du lämnar kommer inte att delas med tredje part. Uppgifterna kommer att sparas under utarbetandet av offerten. Att skapa ett bindande offert kräver alltid tillräcklig grundläggande information om objektet, så var beredd att vi kontaktar dig innan vi lämnar vår offert. Du kan även skicka en offertförfrågan/kontaktaförfrågan i fritt utförande via e-post till: info@ia-renovation.f

Fotogalleri