Vahinkosaneeraus ja vauriosaneerus sekä muu korjausrakentaminen

Vahinkosaneeraus 

Vahinkosaneeraus on sanan mukaisesti vahingon saneerausta. Useimmiten vahingosta puhuttaessa puhutaan vesi- tai palovahingosta. Nämä vahingot edellyttävät aina vahinkokartoituksen laatimista. 

Vesivahingon korjaaminen on erikoistyötä ja on suositeltavaa, että jokaisen vesivahingon korjauksen suorittaa vahinkokorjauksiin erikoistunut alan ammattilainen. Vesivahinkokorjaukset edellyttävät useimmiten myös kuivausta. Oikeanlaisen kuivausmenetelmän valintaan vaikuttaa rakennetyyppi ja mitä materiaalia rakenteet ovat. Oikeanlainen kartoitusraportti ja tutkimustulokset osoittavat riittävän korjauksen laajuuden ja menetelmät.

 Kosteus- ja homevauriosaneeraus, sisäilmakorjaukset

Vauriosaneerauksesta puhuttaessa voidaan useimmiten puhua yleisesti pitkään jatkuneesta ongelmasta, joka on aiheuttanut vaurioita rakenteisiin. Nämä voivat olla myös rakenteisiin syntyneitä vaurioita, joiden tekninen käyttöikä on tullut tiensä päähän. 

Useimmiten vauriosaneerausten korjaaminen edellyttää erillisen korjaussuunnitelman laatimista. 

Muita sisäilmaongelmia saattavat aiheuttaa puutteellinen ilmanvaihto, uusista tai kosteista/kostuneista materiaaleista vapautuvat haihtuvat orgaaniset yhdisteet, kosteusvaurioihin liittyvät mikrobit sekä lämpö- ja äänieristeistä peräisin olevat teolliset mineraalikuidut.

Teemme myös tapauskohtaisesti tiivistyskorjauksia, haitta-ainekapselointeja ym. ym.

Mikäli epäilet ongelmia tai olet ne jo tutkimuksin todennut, ota korjauksien suhteen meihin yhteyttä niin räätälöidään kohteesi korjaamiseksi oikeanlainen suunnitelma ja korjataan ongelma järkevästi, resursseja ja rahaa tuhlaamatta. 

Muu korjausrakentaminen  

Tarjoamme myös tavanomaisia korjausrakentamisen palveluita, osa- ja kokonaisurakoinnit "avaimet käteen" menetelmällä. 

Ota yhteys ja räätälöidään kohteeseesi oikeanlainen korjaus.